7 επιτυχημένοι online επιχειρηματίες που πρέπει να ακολουθείς

7 επιτυχημενοι online επιχειρηματιες

Πάντα θα σε εμπνέουν οι επιτυχημένοι online επιχειρηματίες και θα αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς, είτε για να μάθεις πως τα κατάφεραν και να εξελίξεις τη δική σου επιχείρηση, είτε για να σου δώσουν έμπνευση να ξεκινήσεις.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα του entrepreneur,  με ανθρώπους που ξεκίνησαν τη δική τους online επιχείρηση και την έχουν κυριολεκτικά απογειώσει.

Μπορείς να βρεις πάρα πολλά θέματα και άρθρα στα site τους που θα σε εμπνεύσουν!

1. Jeff Taylor

O CEO του DEVISEJeff Taylor έχει μια τεράστια εμπειρία στο να χτίζει επιτυχημένες online επιχειρήσεις.

Ξεκίνησε μία εταιρία για marketing και web design και κατέληξε με μια πολύ επιτυχημένη εταιρία που φτιάχνει, προωθεί και πουλάει websites.

Ο Taylor επισημαίνει το πόσο σημαντικό είναι να δρας αμέσως.

Έχω χιλιάδες ιδέες, αλλά αν δεν γίνουν πραγματικότητα θα παραμείνουν ιδέες. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις την τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις ένα project. Απλά ξεκίνα να το δουλεύεις σήμερα!

2. Tim Seidler

Tim Seidler βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως και πολύς κόσμος. Πατέρας με δύο παιδιά βρέθηκε με ένα βουνό λογαριασμούς που δεν μπορούσε να πληρώσει.

Και τότε έκανε κάτι πολύ παράδοξο!

Παραιτήθηκε από τη δουλειά του και αφιέρωσε όλο του τον χρόνο και την προσπάθεια στη δημιουργία εισοδήματος online.

Και τα κατάφερε!

Πρόσφατα πούλησε ένα χαρτοφυλάκιο από websites κερδίζοντας εξαψήφιο νούμερο!

Μέσω του site του, Get Niche Quick, ο Seidler μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες της επιχειρηματικής του διαδρομής. Τις καλές και τις κακές μέρες καθώς και τα μηνιαία εισοδήματα του.

Σίγουρα θα μάθεις πολλά ακολουθώντας το online ¨ταξίδι” του Tim.

3. Dom Wells

humanproofdesigns

 

Το Affiliate Marketing είναι ένας κλάδος του Digital Marketing που αποφέρει πολλά έσοδα αλλά πολλοί επιχειρηματίες παραιτούνται εύκολα γιατί δεν βλέπουν άμεσα αποτελέσματα.

Χρειάζεται χρόνος και στρατηγική για να κάνεις το affiliate κερδοφόρο.

Ο Dom Wells, μέσω του site του  δίνει συμβουλές σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα niche website και να έχουν έσοδα από αυτό.

Και δεν τα λέει απλά, αλλά μεταφέρει την εμπειρία του δημιουργώντας συνεχώς niche sites και δείχνοντας τον τρόπο μέσω του Human Proof Designs.

4. Steve Rendell

texfly

Ο Steve Rendell είναι ο άνθρωπος πίσω από το Texfly, ένα site που δίνει συμβουλές για να δημιουργήσεις niche sites και να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης μέσω PBN (private blog networks). To Texfly ξεχωρίζει γιατί ο Rendell’s δεν φοβάται να πει την αλήθεια για το τι δουλεύει και τι όχι.

Το θέμα των PBN σηκώνει πολλή συζήτηση μεταξύ των SEO experts και θεωρείται grey hat SEO. Oι περισσότεροι ισχυρίζονται πως ο βασικός σου στόχος για να έχεις καλά αποτελέσματα είναι ένα ποιοτικό περιεχόμενο. Αρκετοί βέβαια χρησιμοποιούν και τα PBN χωρίς όμως να το συζητούν ανοιχτά.

Στο blog του Rendell μπορείς να διαβάσεις τι λειτουργεί και τι όχι και μπορείς να μάθεις πολλά.

5. Stuart Walker

nichehacks

 

Ο  Stuart Walker είναι ένας επιχειρηματίας  που γράφει για τα niche sites και μοιράζεται την εμπειρία του μέσω του site του, Niche Hacks. Ο Walker είναι ένας νεαρός επιχειρηματίας που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ζει το όνειρο που πολλοί θα ήθελαν να ζουν και να βγάζουν χρήματα από αυτό!

Ο Walker είναι από αυτούς που δεν τα παράτησαν με την πρώτη δυσκολία και αποφάσισε να φτιάξει το blog του και να επικεντρωθεί στις niche αγορές και να μας μάθει τους τρόπους που χρησιμοποιεί για να βγάζει χρήματα.

Οι πρώτες του συμβουλές είναι free και θα βρεις πολλά σχετικά με την αύξηση της επισκεψιμότητας του site σου αλλά και την προώθηση του.

6. Tung Tran

cloudliving

 

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας θα πρέπει να γνωρίζει καλά το τρόπο που ένα site έχει καλά οργανικά αποτελέσματα. Να έχει δηλαδή καλή κατάταξη στις αναζητήσεις χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για κάποιον που ξεκινά τώρα την online επιχείρηση του και ο Tung Tran είναι ένας online επιχειρηματίας που μπορεί να σου δείξει μέσω του Cloud Living.

O Tran σου δείχνει πως να ξεκινήσεις μια online επιχείρηση, πως να έχεις επισκεψιμότητα αλλά και διάφορες χρήσιμες στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσεις για να γίνεις ένας επιτυχημένος online επιχειρηματίας όπως αυτός.

7. Melanie Duncan

melanieduncan

Η Melanie Duncan είναι μια πραγματική έμπνευση για τους επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο.
Αναφέρει τα εξής ως ένα πρόβλημα που πολλοί από εμάς έχουμε:

Αν δεν μάθεις πώς να δουλεύεις αποτελεσματικά για την επιχείρησή σου, αντί στην επιχείρησή σου, ποτέ δεν θα μπορέσεις να αναπτυχθείς στρατηγικά και θα θυσιάσεις την ποιότητα της ζωής που σου αξίζει.

Ακολούθησε την Dunca και θα μάθεις πολλά σχετικά με την ανάπτυξη της online επιχείρησής σου.
Με ένα εβδομαδιαίο newsletter και τακτικές αναρτήσεις στο blog της, υπάρχει ακριβώς η σωστή ποσότητα περιεχομένου για να μάθεις και να τα εφαρμόσεις σωστά πριν προχωρήσεις!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.